top of page

Пропозиція для рієлторів та агенцій нерухомості
під час війни.

Непростий період для кожного українця. 
З 24 лютого перевернулося наше життя.
Дуже складний момент для агенцій нерухомості і рієлторів.  
Систематизація і оптимізація бізнесу на сьогодні - питання виживання. 
це неможливо без цифрової платформи. Без CRM. 
FermaCRM - спеціальна програма для рієлторів, що дозволяє оптимізувати роботу і вивести її на рівень вимог сучасності.
На сьогодні ми пропонуємо особливі умови
Вони надзвичайно лояльні.
Це  наша підтримка директорам агенцій та рієлторам. 
Є декілька можливих варіантів, залежно від ваших потреб: або довготривала розстрочка з можливістю пропустити оплату, або знижка на 43% вартості.

Порівняйте довоєнні умови підключення FermaCRM та спеціальні умови підтримки рієлторів.
Скористайтеся перевагами спеціальної пропозиції!

 

Довоєнні умови:

  • FermaCRM ви не орендуєте, а купуєте.  Ви виплачуєте кошти один раз, і все.  Невеликі витрати є тільки на підтримання програми в інтернеті (витрати на хостинг).

  • Програма FermaCRM надається у користування на місяць безкоштовно.  Це робоча і налаштована під вас версія. Також ми надаємо Вам хостинг за наш рахунок. Ви можете відразу працювати та вивчати.

  • Вартість без скидок – еквівалент 1400 $

  • Є розстрочка. Можна заплатити 700 $ на початку другого місяця і на протязі 7 місяців виплачувати по 100 $.

  • Можна, при бажанні,  скористатися нашими послугами хостингу та техпідтримки. Вартість 300 грн в місяць, не залежно від кількості користувачів. У вартість входить надання хостингу (оскільки програма в «хмарі» і розміщується на хостингу), послуги служби підтримки (вам допоможуть розібратися з труднощами), і послуги сисадміну. Це не обов’язковий сервіс. Після повної виплати за програму користувач може перенести програму на інший хостинг.

  • Користувачі FermaCRM пожиттєво мають суттєву скидку на всі продукти Наталії Кузьмінової: тренінги, курси, бізнес-тури, тощо.

 

Спеціальна пропозиція :

  • FermaCRM ви не орендуєте, а купуєте.  Ви виплачуєте кошти один раз, і все.  Невеликі витрати є тільки на підтримання програми в інтернеті (витрати на хостинг).

  • Програма FermaCRM надається у користування на місяць безкоштовно.  Це робоча і налаштована під вас версія. Також ми надаємо Вам хостинг за наш рахунок. Ви можете відразу працювати та вивчати.

  • Вартість та розстрочка. Є три варіанти з різною вартістю та різними умовами по розстрочці.

​​Варіант 1.

  Вартість 1400 $.

Умови розстрочки: 50 $ на початку другого місяця, потім по 50$ щомісяця до повної виплати (28 місяців). У разі неможливості заплатити поточний платіж, за користування програмою оплачується всього 100 грн в місяць (ці кошти не входять у вартість, це плата за користування, як оренда ).

Виплата відкладається. Така можливість відкладати виплату і платити по 100 грн за користування збережеться  до оголошення закінчення воєнного стану.

(Оскільки за програма не виплачена – послуги хостинга* 300 грн оплачуються щомісяця додатково.)

Переваги варіанту: за дуже малі кошти ви можете підключити програму і виплачувати по можливості. Якщо немає можливості – плата за користування символічна.

 

Варіант 2.

Вартість 1100 $.

Умови розстрочки: 550 $ виплачуюються на початку другого місяця, по 50$ щомісяця. У разі неможливості заплатити поточний платіж, за користування програмою оплачується всього 100 грн в місяць. Виплата відкладається. Так можна зробити 6 раз. Тобто відкласти повну виплату на пів року. (Оскільки за програма не виплачена – послуги хостинга 300 грн оплачуються щомісяця додатково.)

Переваги варіанту: економія 300 $ на ціні програми. Дуже довга розстрочка.  Невеликі платежі. Можливість продовжити термін розстрочки на пів року.

 

Варіант 3.

Вартість 800 $.

Розстрочки немає. Оплата повністю.

Переваги варіанту: економія 600 $, або .43% !!! Можливість вибрати хостинг за побажанням.

 

  • Незалежно від вибору варіанту ви зможете взяти участь у безкоштовному навчанні, яке допоможе вам ефективніше інтегрувати FermaCRM у роботу, отримати більші результати з меншими зусиллями. Навчання складаэться із шести занять. Крім того є безліч роликів, що показують, як користуватися технічно.

  • Є можливість за дуже невеликі кошти підключити особистого куратора, який вам допоможе в роботі з програмою. 

  • Суперскидки на усі навчальні продукти, що стосуються систематизації рієлторської діяльності, коммунікації, управління та бізнес-моделі Ferma.

* Хостинг. Послуги хостингу  ми не надаємо. Ми самі закуповуємо у сторонніх компаній. Якщо Ваша FermaCRM  розміщена на нашому хостингу, це означає, що за нього заплатили ми.

Абонентська плата 300 грн – це повернення цих коштів, плюс оплата праці людини із служби підтримки і системного адміністратора.

Якщо Вас зацікавила пропозиція, звертайтеся в Телеграм +0962336517
Приєднуйтеся в Телеграм групу по CRM 

Підписуйтеся на канал Наталії Кузьмінової для рієлторів
bottom of page